اشتباهات وردپرس که باید از آن پرهیز کرد

اشتباهات وردپرس که باید از آنها پرهیز کرد

هنگام ساختن یک سایت وردپرس، هرکسی ممکن است اشتباه کند. هرچند اشتباهات وردپرس فرصت یادگیری است که به شما در رشد و پیشرفت کمک میکند.
در این مقاله، ما تجربه‌های خود را در مورد این اشتباهات رایج  با شما به اشتراک میگذاریم تا شما هم از این اشتباهات وردپرس خودداری کنید.

1. انتخاب پلتفرم نادرست

انتخاب بین wordpress.com و wordpress.org

بزرگترین اشتباهات وردپرس که مردم در ابتدا مرتکب آن میشوند انتخاب پلتفرم نادرست است. دو نوع وردپرس وجود دارد. در ابتدا،WordPress.com را داریم که یک سرویس هاست بلاگ است، و WordPress.org را داریم که آن هم نیز یک پلتفرم با هاست داخلی است که همه دوستش دارند.
برای داشتن یک سایت مستقل باید با WordPress.org شروع کنید تا به تمام قابلیت‌ها و ویژگی‌های لازم دسترسی داشته باشید

2. خرید کردن بیش از مقدار مورد نیاز

برای شروع کار با یک وبسایت وردپرس، به یک دامنه و هاست وردپرس نیاز دارید.چالش اصلی این است که بسیاری از ثبت کننده های دامنه سعی میکنند اسم دامنه خود را گران تر بفروشند. این یکی از اشتباهات وردپرس است که تجارت‌های کوچک را که تازه شروع به کار کرده اند را گیج میکند.البته این اضافه قیمت ممکن ست شامل حفاظت های شخصی، حساب های کاربری ایمیل اضاقه، خدمات امنیتی و غیره باشد.

شما متوانید بیخیال همه این موارد اضافه شده و برای رشد کسب و کارتان پول ذخیره و درست خرج کنید. اگر بعدا تصمیم گرفتید که به این خدمات نیاز دارید،شما همیشه میتوانید آن ها را از شرکت هاست خود تهیه نمائید.
شما باید هاست مناسب برای وبسایت خود انتخاب کنید، برای 90% وبسایت هایی که تازه شروع به کار کرده اند، یک  هاست اشتراکی برای شروع کار کافی است.
البته همانطور که کسب و کار شما رشد میکند، باید سرویس هاست خود را متناسب با آن ارتقا دهید، تا عملکر سایت وردپرس شما دچار افت نشود.

3. تنظیم نکردن و فعال نکردن بک آپ خودکار

تنظیم بکاپ‌گیری اتوماتیک وردپرس

هر سال میلیاردها دلار  خسارت به دلیل از دست رفتن اطلاعات ایجاد می‌گردد، تقریبا هر وبسایتی در اینترنت، نسبت به حوادث، دزدی، تلاش به هک، و فجایع دیگر در خطر است.
قویترین لایه دفاعی شما در برابر این تهدیدها، بک آپ یا پشتیبان‌گیری خودکار است. بدون پشتیبان، شما ممکن است تمام داده های وردپرس را از دست بدهید و بازیابی آن ها بسیار سخت و حتی گاهی غیر ممکن باشد و این یکی از ترسناک‌تریناشتباهات وردپرس می‌باشد.
افراد بسیاری را دیده‌ایم که فقط به دلیل نداشتن یک بکاپ به‌روز از اطلاعات خود، سایت خود را به کل از دست داده اند
راه اندازی پشتیبانی ها بسیار راحت است، و پلاگین های بک آپ وردپرس بسیار خوبی در بازار در دسترس هستند. زمانی که شما یکی از این پلاگین های پشتیبانی اطلاعات را نصب میکنید، آن ها به صورت خودکار برای شما بک آپ میسازند.
قسمت دوم اشتباه ذخیره نکردن فایل های بک آپ روی سرور دیگر است. بسیاری مردم بکاپهای خود را بر روی سرور هاست ذخیره میکنند. و اگر آنها اطلاعات وبسایت خود را از دست دهند بکاپ‌های خود را نیز از دست داده‌اند!
مطمئن شوید که حداقل یک نسخه  بکاپ را بر روی سرویس ابری مانند Google Drive ، Dropbox و غیره ذخیره میکنید. پلاگین های بک آپی مانند UpdraftPlus میتوانند این کار را به صورت خودکار برای شما انجام دهند.

4. فعال نکردن گوگل آنالیتیکس

اگر میخواهید تجارت خود را با اعتماد به نفس توسعه دهید، پس باید بدانید چند نفر سایت شما را پیدا کرده  و از آن استفاده میکنند. گوگل آنالیتیکس به این روش به شما کمک میکنند.
ما استفاده ازMonsterInsights ، محبوب ترین پلاگین  گوگل آنالیتیکس برای وردپرس را توصیه میکنیم. این پلاگین در زمان نصب وقت زیادی برای شما صرفه جویی میکند، و به شما آمارهایی را که اهمیت دارند را در پیشخوان وردپرس نشان میدهد.

5. تنظیم نکردن یک فرم ارتباطی

اهمیت صفحه تماس با ما در وردپرس

تنظیم نکردن یک فرم ارتباطی یکی از اشتباهات وردپرس است که بسیای از مبتدی‌ها انجام می‌دهند که  میتوان به راحتی از آن ها جلوگیری کرد. بدون یک فرم ارتباطی، بازدید کنندگان وبسایت قادر نخواهند بود با شما در ارتباط باشند و این میتواند منجر به از دست دادن موقعیت های بسیاری برای شما شود.یک صفحه ارتباطی را در تقریبا همه سایت‌های مشهور مشاهده می‌کنیم. این یکی از مهمترین صفحاتی است که هر وبسایت به آن نیاز دارد.
وردپرس خود دارای یک فرم ارتباطی نیست اما پلاگین های ارتباطی وردپرس بسیاری در دسترس هستن که شما میتوانید از آنها استفاده کنید.ما استفاده از WPForms Lite  که یک نسخه رایگان از افزونه محبوب WPForms است را توصیه می‌کنیم که بیش از 2 میلیون بار نصب شده است.

6. درست نکردن لیست ایمیل

آیا میدانستید بیشتر از 70% کسانی که وبسایت را بازدید میکنند هیچوقت دوباره باز نمیگردند؟
اگر لیست ایمیل(خبرنامه) نمیسازید پس به ازای هر بازدید کننده ای که سایت را ترک میکند، پول از دست میدهید. به عضویت درآوردن بازدید کنندگان وبسایت از طریق ایمیل به شما امکان بازگرداندن این کاربران به وبسایت را خواهد داد.
شما به یک سرویس بازاریابی ایمیل نیاز خواهید داشت تا لیست ایمیل خود را تنظیم کنید. ما استفاده از Constant Contactرا توصیه میکنیم چرا که یکی از بهترین شرکت های بازاریابی ایمیل در بازار است که یک پلتفرم و محیط دوستانه دارد.

7. انتخاب قالب وردپرس نامناسب

یکی از بزرگترین چالش های وردپرس که مبتدی‌ها با آن مواجه میشوند، انتخاب طراحی مناسب برای وبسایت است.با وجود هزاران قالب وردپرس موجود، یک فرد  مبتدی چندین قالب را امتحان میکند پیش از آنکه مورد مناسب را پیدا کنند، و این فرایند ممکن است کاربران را به بارها وبارها ساختن مجدد وبسایت بکشاند.
استفاده از قالب مناسب وردپرس از همان ابتدا و ادامه دادن با آن را توصیه میکنیم، این کار به بازدیدکنندگان وبسایت اجازه میدهد با وبسایت شما، برند شما، و طرح منحصر به فرد آن آشنا شوند. پایداری و ادامه یافتن طراحی شما بر روی شناسایی برند و آگاهی تاثیر بزرگی میگذارد.
معمولا کاربران می‌پرسند که چگونه قالب موثر را پیدا کنیم؟
خب، وقتی پای طراحی درمیان باشد شخصا سادگی را به شلوغ کاری ترجیح میدهم، این الگوی فکری در بسیاری از سایت‌های موفق در کسب و کار آنلاین هم مشاهده می‌شود
شما باید یک قالب عالی و ساده وردپرس را که به موارد زیر توجه دارد انتخاب کنید:

  • باید بر روی تمام دستگاه ها (دسکتاپ، موبایل، و تبلتها) به یک اندازه خوب باشد.
  • شخصی سازی آن باید راحت باشد و بر اساس نیاز تطبیق یابد.
  • باید با افزونه‌های مشهور مانند سازنده صفحات وردپرس کار کند.
  • باید برای عملکرد و سرعت بهینه سازی شود.

8. نادیده گرفتن به روز رسانی های وردپرس

آپدیت کردن وردپرس

علاوه بر مبتدی ها، کاربران خبره وردپرس بسیاری را دیده ایم که به روز رسانی را بر روی سایت خود نصب نمیکنند. بسیاری از آن ها معتقدند این کار باعث خطا شده و ممکن است سایت آن ها را از کار بیاندازد! این مطلب صحیح نیست و یکی از رایج‌ترین اشتباهات وردپرس است.
شما میتوانید به راحتی و ایمن وردپرس را بدون از کار انداختن سایت خود به روز رسانی کنید. با به روز رسانی نکردن وردپرس، وبسایت خود را در برابر حفره‌های امنیتی آسیب پذیر خواهید کرد.

9. بهینه سازی نکردن وبسایت برای سئو

بسیاری از کاربران وردپرس در هنگام ارتقا سایت بر بهترین حدس و گمان های خود تکیه میکنند. عده‌ای سئو را کاملا نادیده میگیرند و عده ای دیگر با بی میلی آن را انجام میدهند.
سئو یا بهینه سازی موتور جستجو به شما در کسب رتبه های بالاتر در موتور های جستجو کمک کرده و باعث میشود کاربران بیشتری وبسایت شما را پیدا کنند.
موتور های جستجو بزرگترین منبع ترافیک برای بیشتر وبسایت ها هستند. سئو برای موفقیت تجارت شما حیاتی است.

 

10. استفاده نامناسب از طبقه بندی ها و تگ ها

اشتباهات وردپرس در استفاده از دسته‌بندی و تگ

یک اشتباه بزرگ دیگر استفاده نامناسب از تگ ها و دسته بندی‌ها است. بعضی کاربران در جایی از طبقه بندی ها استفاده میکنند در حالی که در آنجا باید از تگ استفاده میکردند و یا برعکس.
سایتهایی با تعداد زیادی طبقه بندی و بدون هیچ تگی را دیده ایم، همچنین وبسایت هایی را دیده ایم که از صدها تگ استفاده کرده اند اما از هیچ دسته بندی استفاده نکرده اند.اصولا، دسته بندی‌ها جداول محتوای وبسایت شما هستند، اگر وبسایت شما یک فایل کابینت باشد دسته بندی ها کشوهای آن خواهند بود.از طرفی دیگر، تگ ها مانند صفحات فهرست هستند. اگر وبسایت شما یک فایل کابینت باشد تگ ها برچسپ های روی هر پوشه فایل به تنهایی خواهد بود.

11. استفاده نامناسب از نوشته‌ها و برگه‌ها

اشتباهات وردپرس در استفاده از برگه‌ها و نوشته‌ها

بعضی از کاربران مبتدی وردپرس از نوشته‌ها برای ساختن صفحات مهم وبسایت استفاده میکنند. همچنین، عده ای از برگه‌ها برای مقاله‌هایی که باید برای آن ها نوشته به کار میبردند استفاده میکنند؛ یکی دیگر از اشتباهات وردپرس که موجب آسیب به سایت می‌گردد.
بسیاری از کاربران مدتی بعد هنگامی که مدیریت وبسایت سخت میشود متوجه اشتباه خود میشوند.برگه‌ها برای صفحات ثابتی هستند که به طور معمول تغییر داده نمیشوند مانند صفحات درباره، تماس، قوانین حریم شخصی، و …؛ نوشته‌ها هم برای محتواهای بر پایه زمان مانند اخبار، به روز رسانی ها، مقاله ها و بلاگ ها هستند.

12. انتخاب پیوند یکتا (Permalink) نامناسب

انتخاب تنظیمات URL (ساختار پرمالینک) مناسب برای وبسایت شما بسیار مهم است. تغییر دادن ساختار URL خود در آینده کار ساده ای نیست و ممکن است اثر قابل توجهی بر روی ترافیک سایت شما داشته باشد.

رفتن به صفحه Settings » Permalinks  در قسمت پیشخوان وردپرس و انتخاب یک ساختار URL که نام پست شما را در URL نشان دهد پیشنهاد میکنیم.

 

13. نادیده گرفتن سرعت و عملکرد وبسایت

کاربران به دنبال رضایت آنی هستند، با اتصلات اینترنت سریعتر، کاربران چند ثانیه زمان بارگیری اضافه تر را به این دید میبینند که سایت شما به شدت کند است.
و این تنها درمورد کاربران نیست، حتی موتورهای جستجو سایتهای سریعتر را در رتبه های بالاتری در نتایج خود قرار میدهند؛ با بی توجهی به سرعت و عملکرد میتوانید یکی از اشتباهات وردپرس را مرتکب شوید که بر روی تجربه کاربران و رتبه های جستجو ریسک کنید.
به همین دلیل است که شما باید از بارگذاری سریع وبسایت خود اطمینان حاصل کنید.

 

14. انتخاب پلاگین های نامناسب

اهمیت انتخاب پلاگی‌های خوب و معتبر در وردپرس

قدرت واقعی وردپرس با پلاگین هایش نشان داده میشود. هزاران پلاگین رایگان وردپرس وجود دارد که تنها با چند کلیک میتوان آن ها را نصب کرد.هرچند، همه پلاگین ها خوب نیستند. در حقیقت، بعضی از پلاگین ها بد هستند و ممکن است عملکرد و امنیت وبسایت را تحت تاثیر قرار دهند. معمولا کاربران پلاگین ها را از منابع غیر قابل اعتمادی که بدافزارهای پنهان را پخش میکنند دانلود میکنند که یکی دیگر از اشتباهات وردپرس است.
چند نکته که باید هنگام انتخاب پلاگین ها به یاد داشته باشید:

  •  پلاگین ها را فقط از WordPress.org یا شرکت های وردپرس معتبر نصب کنید.
  •  به دنبال نظرها و انجمن های پشتیبانی بگردید چرا که آنها کیفیت یک پلاگین را به خوبی نشان میدهند.
  •  منابع وردپرس معتبر را برای توصیه پلاگین ها بررسی کنید.

15. نادیده گرفتن بهترین موارد امنیتی وردپرس

کاربران بسیاری هیچکدام از معیار های امنیتی را برای تقویت امنیت وردپرس اعمال نمیکنند. بعضی ها معتقدند وبسایت آنها کوچک است، و برای همین هدف هکرها قرار نمیگیرد.هکرها هر وبسایتی را مورد هدف قرار میدهند. به عنوان مثال، آن ها میتوانند از وبسایت شما برای پراکندن بدافزارها، انجام حملات Brute force، دزدیدن اطلاعات و غیره استفاده کنند.
با ایمن نکردن وبسایت، ممکن است رتبه جستجو، اطلاعات وبسایت و سایت وردپرس را از دست دهید و این ممکن هزینه و دردسرهای زیادی برای شما به دنبال داشته باشد.

 

16. تغییر URL وبسایت و از دست دادن کل ترافیک

تغییر آدرس url سایت و اطلاع آن به گوگل

چند نفر از شما از اولین دامنه ای که وارد کردید متنفر بوده اید و زمانی که درمورد بلاگینگ جدی شدید میخواستید آن را تغییر دهید؟ بله، برای همه ما پیش می آید.
همانطور که شما میتوانید URL یا نام دامنه را تغییر دهید، بر روی سئو اثر قابل توجهی خواهد داشت. زمانی مساله بدتر میشود که بدون اقدامات مناسب URLها را تغییر دهیم. شما باید از ریدایرکت های مناسب استفاده کنید و به گوگل درمورد تغییر آدرس سایت اطلاع دهید، و دامنه جدید را به کنسول جستجوی گوگل اضافه کنید.

17. پاک نکردن نسخه آزمایشی محتوای وردپرس

افراد زیادی نسخه آزمایشی پیش فرض محتوا را که توسط نصب وردپرس جدید اضافه شده است را پاک نمیکنند. این شامل یک صفحه نمونه، یک عنوان پست ‘Hello World’ و یک نظر پیش فرض میشود.
پاک نکردن این محتوا به موتور های جستجو اجازه میدهد در آن ها کاوش کرده و آن ها را index کند. اکنون اگر برای نسخه آزمایشی متن در گوگل جستجو کنید، شما صد ها هزار صفحه پیدا کنید. در این حالت محتوا دو نسخه دارد و موتور های جستجو محتوای تکراری را به عنوان صفحات بی کیفیت رده بندی میکند.
مشابها، افراد بسیاری تگ لاین های پیش فرض را با گفتن “فقط یه سایت معمولیه” تغییر نمیدهند.شما باید تمام محتواها و تگ لاین های پیش فرض را حذف کنید چراکه غیر حرفه ای به نظر میرسد و اثر بدی دارد.

18. راه اندازی نکردن متعادل سازی نظر ها

اسپم نظرها آزار دهنده است و باعث بد جلوه داده شدن برند شما میشود. بسیاری از مبتدی ها تنظیمات بلاگ خود را به گونه ای قرار داده اند که تمامی نظر ها به صورت خودکار به جای متعادل سازی کردن آن ها منتشر شود.
این بدین معنا است نظرهای اسپم حاوی لینک هایی به بد افزارها و سایت های بی کیفیت میتوانند بدون اطلاع مدیر سایت بر روی وردپرس قرار گیرد. این امر میتواند به رتبه بندی جستجو و شهرت وبسایت آسیب برساند.
شما باید همیشه متعادل سازی نظر ها را برای تمامی سایت های وردپرس روشن نگه دارید. به سادگی به صفحه Settings » Discussion رفته و باکس کنار گزینه ‘A comment must be manually approved’ را تیک بزنید.

 

19. بهینه سازی نکردن تصاویر برای وب

تصاویر بخش ضروری از ساخت وبسایت های بسیارتعاملی است. هرچند، از نظر حجم نسبت به متن ساده سنگین تر هستند.اگر شما تصاویر را بدون بهینه‌سازی بر روی وبسایت قرار دهید بر روی سرعت سایت اثر منفی خواهد داشت.
باید عادت کنید تصاویر خود را به صورت بهینه سازی شده برای وب ذخیره کنید. شما میتوانید از Photoshop، GIMP یا سایر ابزارهای آنلاین برای کاهش سایز فایل پیش از آپلود کردن آن استفاده کنید.

20. ذخیره کردن کدهای غیر ضروری در فایل Functions قالب 

ویرایش و تغییرات در فایل فانکشن قالب وردپرس

یک اشتباه شایع دیگر که معمولا پیش می آید، مربوط به زمانی است که قطعه های کد بیش از حدی را در فایل functions.php قالب اضافه کرده اند.
فایل functions برای این طراحی شده  که مانند یک پلاگین رفتار کند، اما برای تمامی انواع قطعه های کد مناسب نیست. شما این تغییرات را زمانی که قالب را تغییر دهید از دست خواهید داد، شاید بعدا فراموش کردید که تعدادی کد در اینجا اضافه کرده اید.
ما تنها اضافه کردن کدها در فایل functions قالب را زمانی توصیه میکنیم که این کدها به تغییر دادن چیزی در همان قالب بخصوص مرتبط باشد.
برای تمام کدهای شخصی سازی دیگر، بهتر است از یک پلاگین مشخص کننده سایت Site-specific یا پلاگین قطعه های کد Code snippets استفاده شود.

 

21. قفل شدن به علت ویرایش فایل Functions در قسمت ادمین وردپرس

یک اشتباه آزار دهنده دیگر که بسیار معمول است مربوط به زمانی است که به اشتباه فایل Functions را در قسمت پیشخوان وردپرس ویرایش میکنند.
به صورت پیش فرض وردپرس با یک ویرایشگر کد که درون خودش قرار دارد ارائه میشود. معمولا مبتدی ها با اضافه یا حذف کردن کدها با این ویرایشگرها وبسایت خود را از کار می اندازند!
اگرچه وردپرس عملکردی را برای گرفتن خطای های مهلک و ذخیره نکردن آن ها اضافه کرده است، شما باز هم ممکن است خودتان را قفل کرده و وبسایت خود را غیر قابل دسترس کنید.
ماغیر فعال کننده قالب ها و ویرایشگر پلاگین ها در وردپرس و را توصیه میکنیم همچنین از FTP برای ویرایش فایل ها در وردپرس استفاده کنید.

 

22. راه اندازی نکردن کنسول جستجوی گوگل

هنگام برنامه ریزی کردن برای یک استراتژی جهت توسعه دادن کسب و کار،  اطلاعات بسیار مهم است. بسیاری از کاربران این اشتباه را مرتکب میشوند که سایت خود را برای مدتی طولانی وارد کنسول جستجوی گوگل نمیکنند.این بدین معناست که اطلاعات مهم جستجویی را که میتواند باعث رشد وبسایت و کسب و کارشان شود را از دست میدهند.
کنسول جستجوی گوگل یک ابزار رایگان است که توسط گوگل فراهم شده است. این ابزار به شما اجازه میدهد نحوه ظاهر شدن وبسایت در نتاسج جستجو را ببینید.

23. استفاده از Uncategorized (دسته بندی نشده) به عنوان دسته بندی پیشفرض

بسیاری دسته بندی پیش فرض خود را بر روی دسته بندی نشده یا Uncategorized رها میکنند. وردپرس تمام نوشته‌ها را تحت دسته بندی  خصوصی قرار میدهد و زمانی که هیچ دسته بندی انتخاب نشده باشد، به طور خودکار آن را وارد دسته بندی پیش فرض میکند.
از این اشتباه میتوان به سادگی و با انتخاب یک دسته بندی پیش فرض مناسب در تنظیمات وردپرس جلوگیری کرد.

 

24.عدم استفاده از یک ایمیل برند شده حرفه ای

افراد زیادی را میبینیم که  از طریق حساب کاربری جیمیل و یا هات میل خود برای ما ایمیل میفرستند در حالی که کسب و کاری که از قبل یک وبسایت دارد را پایه ریزی میکنند.حالا، از کجا بدانیم که آن ها رسما آن شرکت یا کسب و کار را ارائه میدهند؟
همچنین اگر شما یک کسب و کار دارید، و هنوز هم از یک حساب کاربری ایمیل رایگان برای مردم ایمیل میفرستید، مردم به سختی شما و کارتان را جدی می‌گیرند.مردم زمان و یا مهارت این را که شما  به عنوان صاحب حقیقی وبسایت و یا کسب کار شناسایی کنند را ندارند.

25. رها کردن سایت هنگام کار بر روی آن

رها کردن سایت در حالت توسعه و نگهداری یکی از اشتباهات وردپرس است

مردم اغلب سایتی را که تحت ساخت و ساز است را عمومی و رها میکنند. این کار خیلی حرفه ای نبوده و میتواند به کسب و کارتان آسیب وارد کند.
یک سایت در دسترس عموم به طور خودکار در هر زمانی توسط موتور های جستجو بررسی و فهرست بندی میشود.رقبای شما میتوانند آن را پیدا کرده و ایده های شما را بدزدند. مشتری های شما میتوانند، آن را یافته و وبسایت ناتمام را ببینند.
یک راه حل ساده برای پرهیز از این اشتباه وجود دارد. به سادگی سایت خود را در حالت Maintenance قرار دهید و سپس یک صفحه “به زودی” برای منتظر نگه داشتن بازدیدکنندگان اضافه کنید.

 

26.یاد نگرفتن وردپرس

استفاده از وردپرس حتی برای کاربران غیر حرفه ای نیز راحت است.این به کاربران اجازه میدهد وبسایت خود را به سادگی و بدون یادگرفتن مطالب بیشتر درمورد وردپرس وبسایت خود را اداره کنند.
با اینکار، شما فرصت استفاده کردن از ویژگی های بسیار مفید وردپرس را از دست خواهید داد. چیزهایی که بسیار پیاده کردن آن ها راحت است اما میتوانند کسب و کار شما را تغییر دهند.
یادگرفتن وردپرس واقعا راحت است، مخصوصا زمانی که از قبل یک وبسایت فعال وردپرس داشته باشید. بخش های مختلف وردپرس را جستجو کنید، پلاگین های جدید را امتحان کنید، درمورد سئو و بازاریابی ایمیل بیشتر یاد بگیرید.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *